BUNGLOW HOMESTAY DAN CHALET + KOLAM RENANG

TERIMA KASIH PADA YANG TELAH WHATSPP SAYA /PM SAYA DI FB 
SAYA BERTERIMA KASIH JUGA PADA YANG TELAH MENGHANTAR KOMEN POSITIF PADA TALIAN SAYA...

TERIMA KASIH MENYOKONG BISNES KECIL SAYA INI... 

PADA YANG BARU MELAYARI BLOG SAYA BOLEH TERUS WHATSPP 0196979220 
BERHUBUNG DENGAN BALQISH

SEBARANG PERTANYAAN/TEMPAHAN BOLEH TERUS MELALUI BELIAU.



DERETAN 10 BUAH CHALET 







SATU-SATUNYA BUNGLOW 3 BILIK DI KELILINGI 10 BUAH CHALET


























4 TUALA UNTUK 1 CHALET


SUASANA DALAMAN CHALET





2 KATIL QUEEN DI DALAM CHALET





PROMOSI !!
CHALET RM 130/SEMALAM


* promosi akan kembali pada harga asal SETIAP KALI CUTI AKHIR TAHUN BERMULA DAN LIMA LANGKAWI




PROMOSI !!
HOMESTAY RM 350/SEMALAM


* promosi akan kembali pada harga asal SETIAP KALI CUTI AKHIR TAHUN BERMULA DAN LIMA LANGKAWI





ANTARA DERETAN CHALET 

2 KATIL QUEEN


KEMUDAHAN DI DALAM CHALET :

- 2 KATIL QUEEN
- PENGHAWA DINGIN
-KIPAS
-TV FLAT SCREEN
- CEREK AIR
-PEMANAS AIR (MANDIAN)
- TUALA MANDI


PEMANDANGAN MALAM DI CHALET 


PANDANGAN ASAS HOMESTAY


BELAKANG HOMESTAY YANG BERHAMPIRAN KOLAM RENANG





RUANG DAPUR DI DALAM HOMESTAY


RUANG TAMU DI DALAM HOMESTAY


BILK TIDUR UTAMA


RUANG MAKAN







RECEPTION














100 comments:

  1. Alamak macam best je ni...harga fix price ka?kalau order online pon best ni..kalau harga bleh runding lg best..hehehe peace!!

    ReplyDelete
  2. klu sewa pade 4hb - 6hb dis brp yer harge utk homestay...

    ReplyDelete
  3. Puan mastura 4-6/12 bunglow dh penuh.. yg ada kosng bln 12 pd 18-19/12 dan 6-7/12
    Kalau jnis villa - kondo ada kosng lagi

    ReplyDelete
  4. salam..plez send quotation bnglow n chalet for 4h3m.. date 22/4/2014-25/4/2014.. send at waf_adeq0121@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Klu 30 nov sampai 3 dis 2013 ada kosong x utk 2 bilik....

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Puan raja: dah penuh
    Jnis homesty ada kosng
    Blh sms 0196979220

    Puan roosni saya reply kat email

    ReplyDelete
  8. salam, leh hantar quatation utk 3h2m date 26-28 okt 2013... tuk anggaran 6-8 pax.. email dieya_ijon@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. tarikh 11/12/13-14/12/13 (4 hari 3 malam) ad homestay kosong lagi tak??
    kalau ada bg quatation nye.. nk confirm cepat...
    aazlann89@gmail.com

    ReplyDelete
  10. tarikh 30/11/13-4/12/13 dgn kereta wira (manual kalau boleh). quotation, minta e-mel ke indukenyalang@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 dewasa, 3 kanak2 & 1 bayi. 1 bilik pun boleh.

      Delete
  11. Assalamualaikum..
    boleh beri quotation pada saya untuk 21/5-24/5, 2014.

    juliana@matrade.gov.my

    terima kasih.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum

    Blh email quotation untuk chalet x?. .

    gee_pengkalaniman@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Salam, utk 26 hingga 28/12/13 ada lagi kosong..

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum,

    Mohon emel quotation untuk 5 bilik untuk tarikh 16-18 Jan 2014 sekali dengan sewa kenderaan van/kereta ke comot0212@yahoo.com. Kalau apartment berape bilik ye? n berapa harga?

    ReplyDelete
  16. Salam..
    Untuk 1-3 jan 2014 ada kosong lagi tak?

    ReplyDelete
  17. Ada kosong lagi x untuk check in 17hb n check out 20hb?

    ReplyDelete
  18. masih ada kekosongan 3hb Jun - 6th Jun 2014, chalet pakej 4h/3m?

    ReplyDelete
  19. Puan kalau utk rombongan contoh dlm 45 org boleh ker.tq

    ReplyDelete
  20. Salam,mohon quotation pd 26-28mac2014 utk 6 family,kalau boleh nk 1 banglo..tq..
    azizul_tajudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Slm blh bg quotation tuk 3h2m bln mei untuk 10org. Sy nk bunglow n 1 kereta yg blh muat 10org.
    Send pd email sy
    pizalim@gmail.com.my

    ReplyDelete
  22. Salam,sy nk quotation utk 18feb ni hgga 20feb 14, n 2 bilik chalet,facing s.pool bole?email sy adeqynn@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  23. salam ..bole bg quotation utk 21jun-23jun 2014..law bole nk bunglow n pngankutan utk 10 org..bole email sy.....sincanyanie@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  24. Boleh bagi quotation utk 22-25/3 2014 kalu boleh bungalow.

    ReplyDelete
  25. as salam.bole emel quotation utk 24-26 april 2014 yg sesuai utk fmily 8org.emel fazlinaisahak@gmail.com

    ReplyDelete
  26. ASSALAMUALAIKUM..SAYA NAK SEWA 2 CHALET PADA 1 MAC 2014.
    AVAILABLE LAGI TAK? CIKGU FAHMI. FROM PENANG

    ReplyDelete
  27. Salam.bole tlg email quotation tuk 4 family...
    lilymawarniramli@gmail.com

    Tq
    Lily melaka

    ReplyDelete
  28. salam bolehh quote 23-26 april utk banglo, utk 1 family dan 3 family. nuruleiz@gmail.com

    ReplyDelete
  29. masih ada kekosongan x 21 - 23 mac 2014, chalet pakej 3h/2m? untuk 4 org...

    ReplyDelete
  30. Salam..blh bg quotation utk banglo 08-20/05/14.
    Juga Kenderaan utk 18 pax..email to tiemm.84@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  31. Salam, bole emaik quotation 4h 3 m utk homestay pd 9 hingga 13 mei 2014 ke rafizah_ieja04@yahoo.com. Ada govt rate x? Dekat dgn pantai ke?

    ReplyDelete
  32. salam boleh bg quatation untuk 8 orang untuk 26&27 hb April 2014 2 hari satu malam...

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum..minta sebut harga untuk 24-27 Mac 2014 email. hjzawahi@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam..

    boleh tumpang tanya challet utk 10/4-12/4 masih ad kosong tak? dan berapa orang untuk satu bilik.
    sila feedback kat email sy : aznorabn@gmail.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  35. assalam.....

    Blh bg quotation utk 13/9 - 16/9 utk 4 org. msh ada kekosongan?

    ReplyDelete
  36. as slm...bole quote utk 3D2N banglo n transport utk 13Dewasa 4Kanak2 utk tarikh 20 - 22 Sept...bole reply saya di nadd_scud@yahoo.com
    tQ

    ReplyDelete
  37. Salam, emailkan pakej utk 4hr 3mlm weekday untuk 12/11-15/11/2014. klu bole bunglow untuk 10-12 org.
    norfaieza.md.akhir@dksh.com

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum

    Saya nak book homestay pada 12 Aug 2015 - 15 Aug 2015 (4 hari 3 malam). Kalau homestay penuh pada tarikh diatas, mana2 tarikh yang available dalam minggu yang sama pun okay. Kalau penuh jugak, chalet pun boleh, 2 bilik bersebelahan.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  39. Assalam.. tolong bagi quotation utk 4 hari 3 malam.. 13-16 april 2015.. homestay.. m.afie@ymail.com

    ReplyDelete
  40. salam...boleh tak tolong email quatation untuk date 5 hgga 7 december 2014....3 hari 2 malam...6 org semua....email subaidahamiruden@gmail.com.terima kasih

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  43. 25 org dewasa..tarikh 20-23 Oct 2014 tolong hantar package kat email selvampremma @gmail.com

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  45. Assalam quatation untuk homestay yg blakang rumah ada swimming pool.nak van satu yg boleh muat 12 org,pada 30-3hb dec(3hari 2 mlm)

    ReplyDelete
  46. Assalam..leh x check quotation 8/11/14-11/11/14..8 org sumenye..email nurfarahwahidaaziz@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. Salam. Boleh bagi quotation 21/3/2015-23/3/2015.. utk 8 org. Email noorsyahirah18@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Salam...minta quote utk 19 orang-3 hari 2 malam (22-24/10). Email...ramv8283@gmail.com. Tq....

    ReplyDelete
  49. Salam.. nk tanya 4/12/2014 smpi 7/12/2014...4hari 3mlm..homestay still available x...klu boleh send emel roziezor@gmail.com urgent

    ReplyDelete
  50. Assalam tolong bagi quotition saya nak banglow homestay pada 20/3 hingga 25/3/2015 5hari 4 mlm dgn kendraan sekali email saya ayang_azza@yahoo.com.my secepat mungkin thnk u

    ReplyDelete
  51. Aparment tu yg kat tempt yg sama gak ke ingat ada chalet gan homestay je

    ReplyDelete
  52. salam...saya dok call balqish awat asik x dpt je

    ReplyDelete
  53. As salam boleh bagi sy quotation utk family package include kereta
    06 - 08/12/2014

    Terima kasih

    ReplyDelete
  54. Assalam.. Sy nak tanya...hrga Pakej family 4h3m tu termasuk kenderaan ke? Dan ada knderaan lain tak? Cth van... Sbbnya kereta wira kami mmg tak cukup..

    ReplyDelete
  55. Good morning Cik Balqish,
    Boleh bagi saya quotation utk family package 4h3m plus Van utk 7 org pada
    18/12 till 21/12. Mukriz. Thank you. Email H5993-FO7@accor.com

    ReplyDelete
  56. salam, setiap homestay ade satu swimming pool or kena bkongsi?

    ReplyDelete
  57. Mmg terbaek. Bersih n layanan terbaek

    ReplyDelete
  58. mohon hantar qoutation utk 20 org. masa school holiday, van 2 biji utk 3 hari 2 mlm

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamat email: mpmzulajma@gmail.com

      Delete
  59. salam..

    27 feb 2015 - 1 mac 2015 saya ingin menyewa BUNGLOW HOMESTAY dan 2 buah van.. mintak send sebutharga. tq

    ReplyDelete
  60. sy ingin menyewa homestay dan van utk 8 org selama 3 hari 2 mlm pd 14-16/3.email sy roselinasuan@gmail.com

    ReplyDelete
  61. As salam.. sy ingin menyewa homestay pd hujung bulan 12 2015 ni.. boleh emailkan quotation.. 5 dewasa dan seorang budak berumur bwh 5 tahun..
    hidayahbatrisyia@gmail.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  62. 600 utk 4 hari 3 malam tu mcm mne ye, boleh terangkan lebih detail x.. sy nk booking utk 4h 3m,dalam 8 ke 10 orang.. dalam bulan 8..

    ReplyDelete
    Replies
    1. whatsapp saya ye, ni no saya
      0123536711.. tq☺

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  63. sy pernah menginap di sini semasa percutian bersama keluarga Mac 2013 yg lalu. lokasi yg sgt strategik dgn keadaan persekitan yg tenang aman & bersih. servis dr pihak pengurusan yg tip top. overall lokasi ini sgt bersesuaian & berpatutan untuk mereka yg inginkan percutian bajet..

    ReplyDelete
  64. Hi sir...sy nk sewa banglow home stay 4h3m + 1 van....7-8-15 to 10-8-15..can send me the price for this...

    ReplyDelete
  65. Assalammualaikum wbt. Sy berminat pd tarikh 24-26 Julai 2015. Blh email ke jebat4058@yahoo.com. Tk.

    ReplyDelete
  66. Salam.. Boleh bagi quotation homestay utk 8org.. Bulan may 2016.. Boleh email ke nurizzati_ramli@yahoo.com. Terima kasih..

    ReplyDelete
  67. Salam. Saya nak booking banglow homestay pada 10 hingga 13 september 2015 serta satu kereta. Pohon harga. Hantar ke gbskibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Salam. Saya nak booking banglow homestay pada 10 hingga 13 september 2015 serta satu kereta. Pohon harga. Hantar ke gbskibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://m.facebook.com/TempahanChaletHomestayLangkawiKedah

      Delete
  69. Assalam.. mcm mne sya nk booking??..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  70. TERUS WHATSPP KE 0196979220..
    KAMI DI TALIAN DARI PKL 8AM-8PM

    DI SINI KAMI JARANG MEMBALAS

    ReplyDelete
  71. Assalam..
    please send quotation for...
    - accommodation...
    - transport...

    date : 23/3/2016-26/3/2016.. (4d3n)
    10-12 person (incl kids)

    send to 0177058079 / azizuleman@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Hye bro salam... Boleh hantar e-mail utk sy tak berapa kadar until 14 DEC- 15 DEC.. Dua orang...boleh buat BBQ tak?? 041824mani@gmail.com

    ReplyDelete
  73. Dear Sir,

    I am interested to book one whole house/bungalow for a family of 13 from March 12 till March 14 2016. I would like you to propose a good package for us with some water activities and BBQ arrangements, please. Prefer with Swimming Pool.

    Kindly email me quotations: shamalahw@hotmail.com

    Thank you.

    Best Regards,
    Shamalah

    ReplyDelete
  74. salam boleh emailkan harga untuk 4hari 3mlm tarikh 20hb 2- 23hb 2 2016.
    7 dewasa dan 2 kana-kanak.
    hanimnur1531@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. Salam..boleh email pada saya harga untuk 2 chalet / 2 malam pada 2-4 Jun 2016. kalau boleh saya inginkan pakej dengan sewa kereta. kami datang 1 family (6 orang)

    email : rafidah.adawiyahfyda@yahoo.com

    TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  76. salam, boleh email kan harga untuk 3 hari 2 malam pada tarikh 3hb - 5hb april 2016 untuk 2 chalet.

    email: rieza85@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  77. Utk cuti bulan 3 nti...tarikh xpasti g...msih ada la ye..

    ReplyDelete
  78. As salam. Saya perlukan homestay utk 8 orang. 1 malam sahaja, tarikh masuk 28/3/2016, Isnin. Emel, suriyati.saidin@utusan.com.my Terima kasih.

    ReplyDelete
  79. assalamualaikum.saya perlukan homestay untuk 5 org.insyallah dalam bulan 3.boleh email quotation harga.actabaharudin@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Assalamualaikum.. cuba contact nombor xdpt... nak cri hstay atau chalet yg sesuai utk 8 dewasa 7 kanak2 utk 9.4 hgga 12.4.2016... email saya aini010178@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. Masih ada kekosongan x bungalow homestay pd 2,3,4 hb Jun 2016?adakah homestay ni boleh menempatkan 16 org iaitu 12 dewasa,4 kanak2 termasuk seorang baby.Adakah dapur dilengkapi dapur memasak dan alatan memasak.washing machine ada x?

    ReplyDelete
  83. Salam..bunglow homestay pd 5/8-7/8 2016 still available x?bole tlg emelkn harge homestay?fmly sy ade 4 psgn, 1 bjg llki n stu baby.kalau pihak ade sediakn pakej ke juge emelkn quotation @ emel mrsaisyahhamzah@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  84. assalam,

    bungalow tu boleh muat brapa org ye..
    2 - 4hb december 2016 ada kekosongan tak

    ReplyDelete
  85. Assalamualaikum..
    Ada o lgi x pd 12/7-16/7.
    Klu ada email quotation di syarwinsaripan82@gmail.com.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  86. Assalamualaikum,
    Mohon quotation utk banglo dan 3 chalet 4D3N pada 10/9/2016 - 13/9/2016 ke benzogun@gmail.com.
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  87. Morning,
    Mohon quotation utk banglo 3D2N + 1 van (muat utk 11 orang) pada 27/11/2016 - 29/11/2016 ke poichingtan@gmail.com
    Thanks.

    ReplyDelete
  88. Salam...boleh tak tolong email quatation untuk date 28/9 hgga 01/10/2016....4 hari 3 malam...12 org semua....email wan_da112@yahoo.com.terima kasih

    ReplyDelete
  89. salam..
    mohon quotation utk 3 unit banglo + 3 van (27 orang) pada 9/12/2016 - 11/12/2016..3hari 2malam ke izan_sim@yahoo.com.my atau whatsapp 012-4215661..terima kasih

    ReplyDelete
  90. Salam. Tlg quote untuk 5 adults + 4 child pada 10/12 hingga 13/12. Sila email ke cf_siah@yahoo.com

    ReplyDelete